2kk Ravintovalmennus

ravintovalmennus

Ravintovalmennus on laajempi kokonaisuus kuin ravintoanalyysi. Ravintovalmennuksessa saat analyysin lisäksi halutessasi valmiin ruokavalion tai ravintoainejakauman laskettuna tarvitsemaasi energiamäärään. Ravintovalmennuksen vähimmäiskesto on 2kk.

Ravintoanalyysi, joka sisältyy ravintovalmennukseen, sisältää tarkat laskelmat saamastasi kokonaisenergiasta ja ravintoainejakaumasta, saat myös tiedon omasta perusaineenvaihdunnastasi sekä päivittäisestä kokonaiskulutuksesta.

Ravintoanalyysin kautta tiedämme valmennuksessa esimerkiksi miten Hiilihydraatit, Proteiinit ja Rasvat jakautuvat juuri sinun nykyisessä ruokavaliossasi ja tiedon, miten ne asettuvat suhteessa suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Analyysi antaa myös tiedon terveyden kannalta tärkeiden vitamiinien, hivennäis- ja kivennäisaineiden nykyisestä saannista ja suositusten mukaisesta tarpeesta.

Ravintovalmennus lähtee liikkeelle ruokapäiväkirjan täyttämisellä, jota tulee täyttää 3-4 päivää, sisältäen useamman normaali arkipäivän ja vähintään yhden vapaa päivän. Tämän pohjalta valmentajat tekevät analyysin ja käyvät sen juuria myöten kanssasi läpi. Analyysin saat siis sekä kirjallisessa, että yhteisenä keskusteluna valmentajan kanssa.

Analyysin ja keskustelun jälkeen sinulla on avaimet kädessä oman ravintosi raiteilleen saamisessa. Yhdessä valmentajan kanssa päätätte, onko sinun kohdallasi järkevää antaa tarkka ruokavalio, missä sinulle on ennelta määritelty ruoka-aineet, mitä ruokavaliossa käytät vai koetteko yhdessä toimivimmaksi ratkaisuksi makrojakauman, jonka pohjalta pystyt itse kuitenkin enemmän vaikuttamaan ravintoainesisältöön.

Seuraa The Next Coaching Instagrammissa. Sieltä saat maksuttomia vinkkejä treenaamiseen, ravintoon ja palautumiseen.

Tämän tuotteen myötä voit unohtaa oman jatkuvan miettimisen ja stressin siitä, sisältääkö ravintosi riittävästi tai liikaa kaloreita, mistä oman ravintosi kokonaiskalorit todellisuudessa koostuu. Sinulla on analyysin lisäksi myös tarkat määrät tiedossa, paljonko esimerkiksi päivässä tarvitset kaloreita ja kuinka paljon niistä koostuu Hiilihydraateista, Proteiineista ja Rasvoista.

Valmennus jatkuu siis 2kk, joka antaa sinulle mahdollisuuden kysyä kaikesta ravintoon liittyvästä, valmentaja on sinun matkassa koko ajan. Harvoin ruokavalio napsahtaa kerralla 100% kohdalleen ja sitä ehditään 2kk aikana säätää tarvittaessa juuri sinulle sopivampaan muotoon.

Tämän tuotteen avulla on helpotettu todella monen suomalaisen arkea, nyt voi olla sinun vuorosi.

Osta 2kk Ravintovalmennus ja huomaat varmasti eron!

"Olen noudattanut the NEXT coachingin ravintovalmennusta nyt aika tarkalleen kaksi kuukautta. Pidin muutaman päivän ruokakirjaa syömisistäni, ja lähetin sen valmentajalle analysoitavaksi. Sitä kun luuli syövänsä tarpeeksi, mutta todellisuus oli hyvinkin kaukana siitä. Säännöllinen ruokailurytmi on vaikuttanut myös erittäin positiivisesti ylipäätänsä kehon ruuansulatuksen toimintaan sekä se tuo erittäin hyvän rungon päiviin. Puhumattakaan vaikutuksesta itse treeneihin ja voimatasoihin!"

Mariella Ravintovalmennettava

Ravintovalmennus oli kyllä yksi parhaista asioista, mihin olen panostanut. Tykkään liikkua, treenaan paljon Crossfit- treenejä ja tavoite on jopa kilpailla niin sitä ei tosiaan tiennyt, kuinka paljon energiaa tulisi saada. Suurin ongelma itselleni oli ehkä suhtautuminen hiilihydraatteihin, mutta kun valmentaja perusteli tarkkaan ja järkevästi miksi ja mihin niitä tarvitaan niin tämäkin jääräpää alkoi nähdä asiat eri tavalla. Ja alkoipa siitä samalla kehitys ihan uudella tavalla, oon saanut esimerkiksi voimaa nyt tosi paljon lisää tai ainakin musta tuntuu siltä!

Piia Ravintovalmennettava

Hyödynnä ammattilaisten osaaminen ja varmistu omista ravintoon liittyvistä kysymyksistä!

Ravintoanalyysin tarkoitus on tehdä sinun arjestasi energistä, helppoa ja stressitöntä! Anna ammattilaisten tehdä tarvittavat laskelmat puolestasi ja sinä saat keskittyä ison kokonaisuuden hallitsemiseen!

Ravintovalmennus materiaalipankki