The Next Evolution 2.0

Video: EVOLUTION versio 2

THE NEXT EVOLUTION 2.0- verkkovalmennus on jatko-osa EVOLUTION- valmennukselle. EVOLUTION 2.0- valmennukseen osallistuminen edellyttää alkuperäisen The Next Evolution- verkkovalmennuksen suorittamista.

Jos et ole käynyt vielä alkuperäistä The Next Evolution- verkkovalmennusta, tutustu siihen tarkemmin.

The Next Evolution 2.0- valmennus jatkaa siitä, mihin alkuperäinen osa jäi! Mukana on totutusti painonnostoa, voima- ja taitoharjoittelua, soutuprogressio ja tietysti: sopivasti jokaisen kuntotasoa haastavia metconeita & intervalleja.

Tämäkin valmennus kestää kahdeksan viikkoa ja näihin viikkoihin on sisällytetty kaksi kevyempää viikkoa, joiden aikana priorisoidaan palautumista keventämällä kokonaiskuormaa. Kolme ensimmäistä viikkoa sisältävät neljä harjoitusta plus yhden vapaaehtoisen lisäharjoituksen. Näitä kolmea viikkoa seuraa Deload- viikko, joka on teholtaan ja kuormitukseltaan kevyempi. Valmennuksen seuraavat neljä viikkoa mukailevat samaa sykliä.

Valmennus tarjoaa laajan, yli 300 liikkeen, liikepankin, joka on valmennettavan käytössä koko verkkovalmennuksen keston ajan. Liikepankin avulla sinun on helppo lähteä toteuttamaan valmiiksi suunnitellut treenit. Liikepankista löydät myös pidemmät Tutorial- videot isoimpiin voima- ja painonnostoliikkeisiin.

Voimaharjoittelussa ensimmäinen neljän viikon sykli keskitytään tällä kertaa räjähtävän voiman ja voimantuoton kehittämiseen! Mukana on paljon plyometrista- harjoittelua ja useita erilaisia muuttuvan kuorman voimaliikkeitä, mukana kulkee myös leuanvetoprogressio. Toinen neljän viikon jakso keskitytään maksimivoiman kehittämiseen erään French throwdown- vuoden lajin mukaan!

Taitoharjoittelussa mukana on edelleen yksi treeni, jossa pääpaino on SKILLS- liikkeissä. Taitoliikkeet on viety tässä osassa asteen verran haastavammaksi ja näitä liikkeitä on sisälletetty myös metconeihin ja intervalleihin, joiden myötä kapasiteetin kasvu on taattu.

Kuntoharjoittelussa heti ensimmäisellä viikolla aloitetaan soutuprogressio, joka kestää 7 viikkoa, eli lähes läpi koko valmennuksen. Tämän progression myötä parannat takuuvarmasti oman soudun vauhtia ja taloudellisuutta. Mukana on myös kevyillä viikoilla hieman matalampi tehoista peruskuntotreeniä.

Painonnosto on viety myös pykälän haastavammaksi. Liikuteltavat kuormat ovat isompia kuin edeltäjässä, mutta edeltäjän tapaan ja siellä hyväksi havaitut erilaiset tekniikkadrillit ovat edelleen tärkeässä osassa. Uusia, haastavia ja mielenkiintoisia complexeja on luvassa useita!

Valmennukseen tarvitset seuraavaa välineistöä: kyykky- maastaveto, nosto- ja penkkipunnerruspaikan ja painot, vapaita painoja, kahvakuulia, boxin tai korokkeen, soutu- ja hiihtolaitteen tai pyörän sekä tangon missä roikkua ja säädettävät renkaat. Melkein jokaisella kuntosalilla on nykyään laaja toiminnallisen harjoittelun mahdollisuus!

Jos olet käynyt alkuperäisen Evolution- valmennuksen ja haluat jatkaa kehitystä siitä, mihin edellinen osa jäi, The Next Evolution 2.0 on juuri sinua varten!

Haluatko sinäkin olla The Next Athlete?

Jatka Evolution- matkaa!

Treenaa meidän mukana The Next Evolution valmennuksessa seuraavat kahdeksan viikkoa, mikäli haluat nostaa treenisi ihan uudelle tasolle!

Viikko 1.

Viikko 2.

Viikko 3.

Viikko 4 / DELOAD

Viikko 5.

Viikko 6.

Viikko 7.

Viikko 8. DELOAD