Ravintoanalyysi

ravintoanalyysi

Ravintoanalyysi sisältää tarkat laskelmat saamastasi kokonaisenergiasta ja ravintoainejakaumasta. Analyysissa saat myös tiedon omasta perusaineenvaihdunnastasi sekä päivittäisestä kokonaiskulutuksesta.

Ravintoanalyysin avulla pääset alkuun omaan ravintoon liittyvissä kysymyksissä. Saat esimerkiksi tietoosi, miten Hiilihydraatit, Proteiinit ja Rasvat jakautuvat juuri sinun nykyisessä ruokavaliossasi ja tiedon, miten ne asettuvat suhteessa suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Analyysi antaa myös tiedon terveyden kannalta tärkeiden vitamiinien, hivennäis- ja kivennäisaineiden nykyisestä saannista ja suositusten mukaisesta tarpeesta.

Ravintoanalyysi lähtee liikkeelle ruokapäiväkirjan täyttämisellä, jota tulee täyttää 3-4 päivää, sisältäen useamman normaali arkipäivän ja vähintään yhden vapaa päivän. Tämän pohjalta valmentajat tekevät analyysin ja käyvät sen juuria myöten kanssasi läpi. Analyysin saat siis sekä kirjallisessa, että yhteisenä keskusteluna valmentajan kanssa.

Tämän tuotteen myötä voit unohtaa oman jatkuvan miettimisen ja stressin siitä, sisältääkö ravintosi riittävästi tai liikaa kaloreita, mistä oman ravintosi kokonaiskalorit todellisuudessa koostuu.

Tämän tuotteen avulla on helpotettu todella monen suomalaisen arkea, nyt voi olla sinun vuorosi.

Haluatko sinäkin varmistaa ravintoanalyysin avulla oman energiansaannin?

"Olen noudattanut the NEXT coachingin ravintovalmennusta nyt aika tarkalleen kaksi kuukautta. Pidin muutaman päivän ruokakirjaa syömisistäni, ja lähetin sen valmentajalle analysoitavaksi. Sitä kun luuli syövänsä tarpeeksi, mutta todellisuus oli hyvinkin kaukana siitä. Säännöllinen ruokailurytmi on vaikuttanut myös erittäin positiivisesti ylipäätänsä kehon ruuansulatuksen toimintaan sekä se tuo erittäin hyvän rungon päiviin. Puhumattakaan vaikutuksesta itse treeneihin ja voimatasoihin!"

Mariella Ravintovalmennettava

Pitkään tuskailin oman ravinnon kanssa, aina mietin syönkö tarpeeksi vai syönkö liian paljon, rehellisesti mulla ei ollut mitään hajua, miten asia oikeasti on. Onneksi päädyin ensin ravintoanalyysiin, sieltä selvisi että olen pitkään mennyt todella kovalla energiavajeella. Sen pohjalta päätin lähteä vielä 2kk ravintovalmennukseen, josta sain tosi hyvät työkalut siihen, kuinka paljon mitäkin (hiilarit, protsku, rasva) tarvin ja voin kertoa, että on kyllä iso ero entiseen. Nykyään energia riittää hyvin vielä iltawodeillekin ja saa niistäkin treeneistä kunnolla irti!

Lauri Ravintovalmennettava

Hyödynnä ammattilaisten osaaminen ja varmistu omista ravintoon liittyvistä kysymyksistä!

ravintoanalyysi

Ravintoanalyysin tarkoitus on tehdä sinun arjestasi energistä, helppoa ja stressitöntä! Anna ammattilaisten tehdä tarvittavat laskelmat puolestasi ja sinä saat keskittyä ison kokonaisuuden hallitsemiseen!

Ravintoanalyysi nostaa suorituskykysi uudelle tasolle!

ravintoanalyysi

Seuraa The Next Coaching Instagrammissa. Sieltä saat maksuttomia vinkkejä treenaamiseen, ravintoon ja palautumiseen.

Ravintoanalyysi materiaalipankki