The Next Beginning

Video: BEGINNING versio2

THE NEXT BEGINNING- verkkovalmennus on saanut alkunsa missiosta saada mahdollisimman monen suomalaisen saataville laadukas, nousujohteinen ja vaihteleva ohjelmointi, jonka avulla liikunta ja hyvinvointi muodostuvat entistä isommaksi osaksi arkea. 

BEGINNING- valmennus on loistava ja ennen muuta helppo tapa hypätä toiminnallisen harjoittelun maailmaan. Lisäksi valmennus toimii hyvänä siirtymänä esimerkiksi ohjatuilta wodeilta tai ryhmäliikunnasta kohti omatoimista itsenäistä treenaamista. 

Valmennus kestää kahdeksan viikkoa ja näihin viikkoihin on sisällytetty kaksi kevyempää viikkoa, joiden aikana priorisoidaan palautumista keventämällä kokonaiskuormaa. Kolme ensimmäistä viikkoa sisältävät neljä harjoitusta plus yhden vapaaehtoisen lisäharjoituksen. Treenit pitävät sisällään voima-, taito- ja kuntoharjoittelua. 

Valmennus tarjoaa laajan liikepankin, joka on valmennettavan käytössä koko verkkovalmennuksen keston ajan. Liikepankin avulla sinun on helppo lähteä toteuttamaan valmiiksi suunnitellut treenit. 

Voimaharjoittelussa keskitytään isojen moninivelliikkeiden ja vapaiden painojen liikkeiden kautta suoritettavaan peruvoimaharjoitteluun. Taka- ja etukyykyt, maastavedon eri variaatiot, penkki- ja pystypunnerrukset tulevat valmennuksen aikana tutuiksi ja suoritustavaltaan varmoiksi. Voimaharjoittelua on tukemassa myös erilaisia apu- ja tukiliikkeitä. 

Taitoharjoittelussa pääset haastamaan itseäsi omalla kehonpainolla tehtävissä liikkeissä. Liikkeet sisältävät matalan kynnyksen lähestymisen eri liikeprogressioilla, sinun ei tarvitse osata tai välttämättä edes haluta oppia esimerkiksi käsilläseisontaa. 

Kuntoharjoittelu pidetään monipuolisena peruskuntopohjan luomisena, viikossa on esimerkiksi yksi kokonainen pidempikestoinen aerobinen harjoitus, missä on yhdistelty laitteita, pienvälineitä ja kehonpaino- harjoittelua. 

Valmennukseen tarvitset seuraavaa välineistöä: kyykky- maastaveto ja penkkipunnerruspaikan ja painot, vapaita painoja, kahvakuulia, boxin tai korokkeen, soutulaitteen tai pyörän sekä tangon missä roikkua ja säädettävät renkaat. Melkein jokaisella kuntosalilla on nykyään laaja toiminnallisen harjoittelun mahdollisuus!

Mukaan voit hypätä juuri sellaisena kuin olet, lähtötaso voi olla kaikkea väliltä vasta-alkaja tai jo hetken treenannut. Ainut edellytys valmennukseen osallistumiselle on, että olet innokas haastamaan ja kehittämään itseäsi, eikä sinulla ole suurempia ja toistuvia kiputiloja tai vaivoja, jotka haastavat perusarkea.

Haluatko sinäki olla The Next Athlete?

The Next Beginning valmentajat ovat mukana koko valmennuksen ajan!

Seuraa The Next Coaching instagrammissa.

Viikko 1.

Viikko 2.

Viikko 3.

Viikko 4. DELOAD

Viikko 5.

Viikko 6.

Viikko 7.

Viikko 8. DELOAD