The Next Bike Endurance Progress

Lojuuko sinulla kotona kuntopyörä ilman aktiivista käyttöä tai tuleeko salilla poljettua pyörää vailla punaistalankaa? Oletko kyllästynyt perinteiseen ”tunnin pyöräily”? Aiheuttaako yksistään laitteilla tehtävät treenit ’’tylsää’’ ajatuksen? Tuntuuko, että et saa kehitystä aikaan, vaikka vietät aikaa pyörän selässä? The Next Bike Endurance Progress on täällä.

Jos siis vastasit edellisessä yhteen tai useampaan kohtaan kyllä, nyt sinulle tarjotaan tilaisuus lähteä mukaan 8 viikkoa kestävään The Next Bike Endurance Progress- valmennukseen. Valmennuksen voit toteuttaa yksin oman aikataulun mukaan, treenit on suunniteltu kerran viikossa tehtäväksi. Yhden treenin kesto on noin 45-60 minuuttia.  

The Next Bike Endurance Progress- valmennuksen pohjille pyöräillään 10km aika ja koko 8 viikkoa keskittyy kehittämään tuota matkaa! Valmennus on toteutettu ensimmäisen kerran yhteislähtövalmennuksena, missä molemmat valmentajat Oona ja Samuli olivat myös mukana suorittamassa valmennusta. Halutessasi voit hypätä mukaan tuohon Facebook- ryhmään ja näet jälkikäteen, minkälaisia fiiliksiä yksittäiset treenit on herättänyt.  

Progressio =  jonkin asian eteneminen, (asteittainen) kasvaminen on koko valmennuksen suola ja sokeri. Tässä pääset testaamaan lähtötasosi, haastamaan joka viikko uudessa treenissä progressiivisesti omaa suorituskykyäsi ja lopulta mittaamaan kahdeksan viikon tulokset! 

Kerran viikossa tapahtuva harjoitus on kestoltaan 45-60min, jonka lisäksi saat itse määrittää teetkö ekstrana erilaisia tuki- apu- ja liikkuvuusliikkeitä, jotka tukevat nimenomaan pyöräilyssä käytettäviä lihaksia ja lihasryhmiä. 

Aika tasasesti pysy kaikki, ja -9,9sec keskiarvollisesti kovempaa kun alku testi kymppi.
Tää oli ehkä hauskin setti vaikka tykkäsin kyl myös viime viikosta myös.
Polkasin pyörän aina käyntiin villisti ja sit tasasin vikaan 250m vauhdin. Se tuntu kivalta ja hyvältä.
Harmittaa jo kun tää kiva loppuun. Olisko seuraava sit 5km soutu?😜

Hanna L

Testi tehty ja progressio ohi! 🥵 35 sekkaa parani aika! Alkutesti tuli tehtyä aika hyvin palautuneena ja se oli sillon jo aika maksimiveto, nyt taas viime viikot on ollu jotenkii hirveen rankkaa ja tuntuu et on koko aika vähän alipalautunu, joten oon kyllä erittäin tyytyväinen ja positiivisesti yllättyny tästä!

Tiina K

Tämä progressiivisesti suunniteltu valmennus sopii kaikkien eri valmennusten- ja ohjelmointien rinnalla tehtäväksi, koska viikossa ei ole kuin yksi harjoitus.

Valmennukseen tarvitset kuntopyörän, joka mittaa matkaa. Jos pyörä sisältää myös ominaisuuden katsoa kulunutta aikaa, se on plussaa, mutta ei välttämätöntä, kunhan omistat jonkinlaisen sekuntikellon. Progressio kestää yhteensä 8 viikkoa, joten sinulla tulee löytyä halua sitoutua koko valmennuksen ajaksi.  

Mikäli haluat parantaa omaa kestävyyttä, kykyä työskennellä pidempi aikaisesti ilman väsymystä, tämä valmennus on sinun TO DO- listalla!

Hyppää sinäkin osaksi mukaan The Next- tiimiiä!

The Next Bike Endurance Progress
The Next Bike Endurance Progress

PROGRESSIO - VIIKKO 1.

PROGRESSIO - VIIKKO 2.

PROGRESSIO - VIIKKO 3.

PROGRESSIO - VIIKKO 4.

PROGRESSIO - VIIKKO 5.

PROGRESSIO - VIIKKO 6.

PROGRESSIO - VIIKKO 7.

PROGRESSIO - VIIKKO 8.