The Next Running School

THE NEXT Running School- valmennuksen tarkoitus on tehdä juoksemisen aloittamisesta järkevää, helppoa ja luoda perusteellinen pohja juoksukunnon parantamiselle!

Running School- verkkovalmennus on helppo toteuttaa ja suorittaa, mikäli olet haaveillut paremmasta ja taloudellisemmasta juoksusta. Valmennus on suunniteltu niin, että se on myös yhdistettävissä jo sinun nykyään seuraaman ohjelmoinnin rinnalle. Valmennuksen suorittaminen ei siis vaadi YKSISTÄÄN ajan käyttämistä Running School- valmennukseen, vaan voit jatkaa nykyistä tekemistäsi lisäämällä tämän valmennuksen vain osaksi kokonaisuutta!

Running School- verkkovalmennuksen kesto on kahdeksan viikkoa, jotka sisältävät jokainen kolme eri tasoista ja kestoista juoksua parantavaa harjoitusta. Voit siis itse valita treenit jokaiselle viikolle, jotka näistä suoritat. Treenien kokonaiskestot vaihtelee alle 30 minuutista noin 45 minuuttiin.

Valmennus tarjoaa laajan liikepankin, joka on valmennettavan käytössä koko verkkovalmennuksen keston ajan. Liikepankin avulla löydät valmennuksessa käytössä olevien voima- ja apuliikkeiden videot helposti käyttöösi. 

Juoksukuntoa lähdetään parantamaan luomalla riittävän kestävää peruskestävyyspohjaa, jonka vauhdin määrittää juuri sinun kuntotasosi. Ohjelmoinnissa käytetään sykealueharjoittelua isona osana, joten sykemittarin omistamisesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä! Sykealueiden lisäksi käytettävissäsi on myös erilaiset tuntemukset kehossa ja hengityselimistössä, eli et ole pelkän mittarin varassa!  

Usein alkavan juoksuinnostuksen esteeksi ja päätepysäkiksi muodostuu erilaiset kehon rasitusvammat ja kiputilat, jotka juontavat suoraa erilaisesta kuormituksesta, mihin keho ei vielä välttämättä ole valmis. Tässä valmennuksessa tämäkin on otettu huomioon: mukana harjoittelussa kulkee koko valmennuksen läpi erilaiset PRE- Running- ohjelmat, joiden tehtävänä on valmistaa keho ja nivelet juoksun tuomaan rasitukseen, sekä AFTER- running- ohjelmat, jotka taas osaltaan auttavat ehkäisemään erilaisia jumeja ja niiden tuomia kipuja.

Jokainen Running School- viikko sisältää siis kolme erilaista juoksukuntoa kehittävää harjoitusta, joista sinä itse saat valita ne, jotka suoritat. Lisäksi valmentajat ovat sinun apuna tässä Facebook- ryhmässä tai sähköpostitse, luomassa ja katsomassa juuri sinun viikon kokonaiskuormaan sopivat treenit. Et siis ole näiden kanssa yksin missään kohtaa!

Valmennukseen tarvitset siis innokkuuden juoksukunnon parantamiselle, muutaman kuminauhan ja suosittelemme hyviä juoksukenkiä. Mitään muuta et välttämättä tarvi! Sykemittari, hyvin varusteltu sali tai juoksukaveri ovat extraa, mutta ei välttämättömyys!

Mukaan voit hypätä juuri sellaisena kuin olet, lähtötaso voi olla kaikkea väliltä vasta-alkaja tai jo hetken treenannut. Ainut edellytys valmennukseen osallistumiselle on, että haluat jossain vaiheessa juosta! Se ei ole välttämättömyys edes valmennuksen alkupuolella, treenit onnistuu tehdä myös reippaasti kävellen, kunhan vain haaveilet taloudellisemmasta, kevyemmästä ja paremmasta juoksukunnosta!

Valmennusmateriaali julkaistaan lauantaina 2.4.2022 ja EARLY BIRD- hinta on voimassa siihen asti! Tämän jälkeen voit hankkia valmennuksen normaalihintaisena, milloin tahansa. 

Haluatko sinäki olla The Next Athlete?

Running School viikko 1.

Running School viikko 2.

Running School viikko 3.

Running School viikko 4.

Running School viikko 5.

Running School viikko 6.

Running School viikko 7.

Running School viikko 8.

RS - Accessory & Drills viikko 1.

RS - Accessory & Drills, viikko 2.

RS - Accessory & Drills, viikko 3.

RS - Accessory & Drills, viikko 4.

RS - Accessory & Drills, viikko 5.

RS - Accessory & Drills, viikot 6 & 7

RS - Accessory & Drills, viikko 8.

RS - Foam rolling