The Next 5/10K RUN

The Next 5/10K RUN on tehtaan takuulla toimiva valmennus, mikäli haluat kasvattaa omaa juoksun kapasiteettia ja taloudellisuutta. THE NEXT 5/10K RUN- verkkovalmennus on suunniteltu parantamaan juoksuaikaa viiden tai kymmenen kilometrin matkalla. Valmennus toimii hyvin myös matkavauhdin kasvattamiseen erilaisiin testeihin, esimerkiksi Cooperin- tai Piip- testiin!

THE NEXT 5/10K RUN valmennus sisältää viikkoon kaksi erilaista juoksuharjoitusta, joiden kesto vaihtelee 30-90 minuutin välillä. Näin ollen tämän valmennuksen suorittaminen onnistuu myös muun ohjelmoinnin yhteydessä, tarvitset vain kaksi päivää viikosta oman juoksukapasiteetin ja -taloudellisuuden parantamiseen!

the next 5/10k run

Valmennuksen ovat luoneet kaksi liikunta- alan huippuammattilaista, jotka molemmat ovat olleet mukana useassa juoksukuntoa kehittävässä projektissa!

Valmennus kestää kahdeksan viikkoa, joista ensimmäisellä viikolla pääset valitsemaan oman matkasi kumpaan kaipaat parannusta: 5 vai 10 kilometriä? Voit tehdä valinnan myös vasta viimeisellä viikolla, mutta kehityksen seurannan vuoksi suositus on, että sinulla on jo ensimmäisellä viikolla tiedossa, kumman matkan vauhtia haluat kehittää. Harjoitusten runko ja perusta ovat saman, matkasta riippumatta, mutta pieniä eroavaisuuksia kuitenkin on esimerkiksi treenin kokonaiskestossa.

Valmennuksen pohjana toimii The Next Running School- valmennus, jonka suorittaminen ennen The Next 5/10K RUN- valmennusta on suositeltavaa, mutta ei kuitenkaan välttämätöntä. Tärkeintä tähän mukaan lähtemiselle on se, että juoksu ei ole täysin vieras liikuntamuoto keholle, jotta pystyt fiksusti ja järkevästi lisäämään tehoa ja intensiteettiä juoksun osalta lähtiessäsi mukaan The Next 5/10K- valmennukseen. The Next Running School luo riittävän pohjan kestävyydelle, mitä lähdetään jalostamaan vauhdiksi The Next 5/10K RUN- valmennuksessa. Olet myös voinut luoda oman peruskestävyyspohjan aiemmin ja silloin voit hypätä suoraa tähän valmennukseen mukaan!

Verkkovalmennuksessa saat laajan materiaalipankin, jonka avulla voit myös huolehtia hyvistä lämmittelyistä ennen juoksua ja loppuverryttelyistä juoksun jälkeen. Lisäksi saat vinkkejä juoksutekniikkaan ja sen kehittämiseen. Nämä kaikki materiaalit ovat olleet käytössä jo The Next Running School- valmennuksessa, joten jos olet sen jo suorittanut, pääset jatkamaan näiden oppien äärellä omaa juoksukunnon ja -tekniikan kehittämistä. Kaiken materiaalin lisäksi pääset halutessasi liittymään The Next Running Facebook- ryhmään, mistä löydät jo nyt hyödyllisiä vinkkejä juoksuun. Näiden alku- ja loppuverryttelyjen ja erilaisten drillien ansiosta esimerkiksi The Running School- valmennettavat eivät ole kärsineet juuri ollenkaan erilaisista juoksua piinaavista rasitusvammoista!

Usein ihmisellä on tähtäimessä tietty juoksumatka, joka tyssää joko liian kovaan alkuvauhtiin tai johonkin erilaiseen vaivaan, joka estää ja vie nautinnon juoksemisesta. Tämän valmennuksen avulla opit tunnistamaan paremmin omaa vauhtikestävyyttäsi, koska iso osa treeneistä tähtää nimenomaan juuri tämän ominaisuuden parantamiseen. Vaivoihin tai rasitusvammoihin saat apua Facebook- ryhmässä ja niitä pyritään koko ajan ehkäisemään hyvillä alku- ja loppuverryttelyillä.

Jokainen, lukuunottamatta kahdeksatta viikkoa, The Next 5/10K RUN- viikko sisältää siis kaksi erilaista juoksun kapasiteettia ja taloudellisuutta kehittävää harjoitusta. Lisäksi valmentajat ovat sinun apuna tässä Facebook- ryhmässä tai sähköpostitse, luomassa ja katsomassa juuri sinun viikon kokonaiskuormaan sopivat treenit. Et siis ole näiden kanssa yksin missään kohtaa! Treenit sisältävät eri tehoisia ja pituisia juoksuintervalleja, lyhyitä sprinttejä, vauhtileikittelyä ja tasavauhtista juoksua. Treenit on paketoitu todella mielekkääseen muotoon, joiden tekemiseen on helppo motivoitua. Valmennuksen viimeisellä, eli kahdeksannella viikolla viikolla treenejä on vain yksi: THE GRANDE FINALE!

Valmennuksen suorittaminen on siis todella helppoa: saat valmiit juoksuohjelmat kahdeksaksi viikoksi eteenpäin, joiden avulla matkavauhtisi kehittyy, sinun valinnan mukaisesti joko viiden tai kymmenen kilometrin matkalla!

Lähtötason edellytyksenä on, että juokseminen ei ole kehollesi täysin vieras liikuntamuoto, vaan olet sitä jonkin verran jo harrastanut. Sinun ei tarvitse missään nimessä olla vielä omasta mielestäsi hyvä tai nopea juoksija, tämän valmennuksen tarkoitus on tehdä sinusta nopeampi ja kestävämpi sellainen. Valmennuksen suorittamiseen tarvitset käytännössä vain siis terveen kehon, kovasti motivaatiota ja hyvät juoksukengät. Suosittelemme myös sykemittarin käyttöä, mikäli sellaisen omistat, jokaiseen treeniin on asetettu omat sykealueet.

Valmennus sopii jokaiselle, joka on halukas kehittämään omaa juoksukuntoaan. Sinun ei tarvitse olla yhden ja tietyn lajin harrastaja, vaan tämä valmennus kehittää useassa lajissa vaadittavaa hapenottokykyä pidemmälle ajalle.

EARLY BIRD- hinta on voimassa SUNNUNTAIHIN 29.5.2022 asti! Tämän jälkeen voit hankkia valmennuksen normaalihintaisena, milloin tahansa. 

Nyt on sen aika, juostaan yhdessä nopeampi 5 tai 10 kilometriä!

Haluatko sinäki olla The Next Athlete?

The Next 5/10K RUN, viikko 1.

The Next 5/10K RUN, viikko 2.

The Next 5/10K RUN, viikko 3.

The Next 5/10K RUN, viikko 4. KEVYT VIIKKO!

The Next 5/10K RUN, viikko 5.

The Next 5/10K RUN, viikko 6.

The Next 5/10K RUN, viikko 7.

The Next 5/10K RUN, viikko 8.

R 5/10K - Accessory, drills & mobility, viikko 1.

R 5/10K - Accessory, drills & mobility, viikko 2.

R 5/10K - Accessory, drills & mobility, viikko 2.

R 5/10K - Accessory, drills & mobility, viikko 4.

R 5/10K Accessory, drills & mobility, viikko 5.

R 5/10K Accessory, drills & mobility, viikko 6.

R 5/10K Accessory, drills & mobility, viikko 7.

R 5/10K Accessory, drills & mobility, viikko 8.