Ravintoanalyysi sisältää tarkat laskelmat saamastasi kokonaisenergiasta ja ravintoainejakaumasta. Analyysissa saat myös tiedon omasta perusaineenvaihdunnastasi sekä päivittäisestä kokonaiskulutuksesta.

Ravintoanalyysin avulla pääset alkuun omaan ravintoon liittyvissä kysymyksissä. Saat esimerkiksi tietoosi, miten Hiilihydraatit, Proteiinit ja Rasvat jakautuvat juuri sinun nykyisessä ruokavaliossasi ja tiedon, miten ne asettuvat suhteessa suomalaisiin ravitsemussuosituksiin.

Analyysi antaa myös tiedon terveyden kannalta tärkeiden vitamiinien, hivennäis- ja kivennäisaineiden nykyisestä saannista ja suositusten mukaisesta tarpeesta.

Ravintoanalyysi lähtee liikkeelle ruokapäiväkirjan täyttämisellä, jota tulee täyttää 3-4 päivää, sisältäen useamman normaali arkipäivän ja vähintään yhden vapaa päivän. Tämän pohjalta valmentajat tekevät analyysin ja käyvät sen juuria myöten kanssasi läpi. Analyysin saat siis sekä kirjallisessa, että yhteisenä keskusteluna valmentajan kanssa.

Tämän tuotteen myötä voit unohtaa oman jatkuvan miettimisen ja stressin siitä, sisältääkö ravintosi riittävästi tai liikaa kaloreita, mistä oman ravintosi kokonaiskalorit todellisuudessa koostuu.

Tämän tuotteen avulla on helpotettu todella monen suomalaisen arkea, nyt voi olla sinun vuorosi.