The Next Bike Endurance Progress on täällä!

Lojuuko sinulla kotona kuntopyörä ilman aktiivista käyttöä tai tuleeko salilla poljettua pyörää vailla punaistalankaa? Oletko kyllästynyt perinteiseen ”tunnin pyöräily”? Aiheuttaako yksistään laitteilla tehtävät treenit ’’tylsää’’ ajatuksen? Tuntuuko, että et saa kehitystä aikaan, vaikka vietät aikaa pyörän selässä?

Jos siis vastasit edellisessä yhteen tai useampaan kohtaan kyllä, nyt sinulle tarjotaan tilaisuus lähteä mukaan 8 viikkoa kestävään The Next Bike Endurance Progress- valmennukseen. Valmennus toteutetaan yhteislähtönä, joten tähän valmennukseen saat ryhmän ympärillesi toteuttamaan treenejä ”yhtäaikaa”, vaikkakin eri paikassa.

The Next Bike Endurance Progress- valmennuksen pohjille pyöräillään 10km aika ja koko 8 viikkoa keskittyy kehittämään tuota matkaa! Koko valmennuksen mukana sinulla on valmentaja ja Crossfit- urheilija Oona Laukkanen, joka hyppää mukaasi suorittamaan tämän valmennuksen.

Progressio =  jonkin asian eteneminen, (asteittainen) kasvaminen on koko valmennuksen suola ja sokeri. Tässä pääset testaamaan lähtötasosi, haastamaan joka viikko uudessa treenissä progressiivisesti omaa suorituskykyäsi ja lopulta mittaamaan kahdeksan viikon tulokset!

Kerran viikossa tapahtuva harjoitus on kestoltaan 45-60min, jonka lisäksi saat itse määrittää teetkö ekstrana erilaisia tuki- apu- ja liikkuvuusliikkeitä, jotka tukevat nimenomaan pyöräilyssä käytettäviä lihaksia ja lihasryhmiä.

Suljetussa, vain valmennusta suorittavien, Facebook- ryhmässä Oona jakaa jokaisen oman harjoituksen fiilikset ja sykekäyrät, jotka analysoidaan yhdessä koko valmennuksen ajan. Jokainen ryhmään mukaan lähtevä voi halutessaan jakaa myös omia fiiliksiä ja sykekäyriä, jotka myös analysoidaan niin halutessasi. Ryhmässä tullaan myös jakamaan apu- tuki- ja liikkuvuusliikkeitä videoineen.

Tämä progressiivisesti suunniteltu valmennus sopii kaikkien eri valmennusten- ja ohjelmointien rinnalla tehtäväksi, koska viikossa ei ole kuin yksi harjoitus.

Valmennukseen tarvitset kuntopyörän, joka mittaa matkaa. Jos pyörä sisältää myös ominaisuuden katsoa kulunutta aikaa, se on plussaa, mutta ei välttämätöntä, kunhan omistat jonkinlaisen sekuntikellon. Progressio kestää yhteensä 8 viikkoa, joten sinulla tulee löytyä halua sitoutua koko valmennuksen ajaksi.

Valmennuksen hinta VAIN 14,90€ ja YHTEISLÄHTÖ starttaa maanantaina 17.10! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 14.10 ja lähdetään yhdessä kehittämään kestävyyttä.

Seuraa meitä myös instagramissa, sieltä löydät aina tuoreet tiedot uutuuksista ja mahdollisista tarjouksista!