THE NEXT EVOLUTION 2.0- verkkovalmennus on jatko-osa EVOLUTION- valmennukselle. EVOLUTION 2.0- valmennukseen osallistuminen edellyttää alkuperäisen The Next Evolution- verkkovalmennuksen suorittamista.

ELOKUUN AJAN SAAT VALMENNUKSEN -30% KÄYTTÄMÄLLÄ KOODIA ”NEXTAUGUST”

Tämäkin valmennus kestää kahdeksan viikkoa ja näihin viikkoihin on sisällytetty kaksi kevyempää viikkoa, joiden aikana priorisoidaan palautumista keventämällä kokonaiskuormaa. Kolme ensimmäistä viikkoa sisältävät neljä harjoitusta plus yhden vapaaehtoisen lisäharjoituksen. Näitä kolmea viikkoa seuraa Deload- viikko, joka on teholtaan ja kuormitukseltaan kevyempi. Valmennuksen seuraavat neljä viikkoa mukailevat samaa sykliä.

Valmennus tarjoaa laajan, yli 300 liikkeen, liikepankin, joka on valmennettavan käytössä koko verkkovalmennuksen keston ajan. Liikepankin avulla sinun on helppo lähteä toteuttamaan valmiiksi suunnitellut treenit. Liikepankista löydät myös pidemmät Tutorial- videot isoimpiin voima- ja painonnostoliikkeisiin.

Voimaharjoittelussa ensimmäinen neljän viikon sykli keskitytään tällä kertaa räjähtävän voiman ja voimantuoton kehittämiseen! Mukana on paljon plyometrista- harjoittelua ja useita erilaisia muuttuvan kuorman voimaliikkeitä, mukana kulkee myös leuanvetoprogressio. Toinen neljän viikon jakso keskitytään maksimivoiman kehittämiseen erään French throwdown- vuoden lajin mukaan!

Taitoharjoittelussa mukana on edelleen yksi treeni, jossa pääpaino on SKILLS- liikkeissä. Taitoliikkeet on viety tässä osassa asteen verran haastavammaksi ja näitä liikkeitä on sisälletetty myös metconeihin ja intervalleihin, joiden myötä kapasiteetin kasvu on taattu.

Kuntoharjoittelussa heti ensimmäisellä viikolla aloitetaan soutuprogressio, joka kestää 7 viikkoa, eli lähes läpi koko valmennuksen. Tämän progression myötä parannat takuuvarmasti oman soudun vauhtia ja taloudellisuutta. Mukana on myös kevyillä viikoilla hieman matalampi tehoista peruskuntotreeniä.

Painonnosto on viety myös pykälän haastavammaksi. Liikuteltavat kuormat ovat isompia kuin edeltäjässä, mutta edeltäjän tapaan ja siellä hyväksi havaitut erilaiset tekniikkadrillit ovat edelleen tärkeässä osassa. Uusia, haastavia ja mielenkiintoisia complexeja on luvassa useita!