THE NEXT Running School– valmennuksen tarkoitus on tehdä juoksemisen aloittamisesta järkevää, helppoa ja luoda perusteellinen pohja juoksukunnon parantamiselle!

Usein alkavan juoksuinnostuksen esteeksi ja päätepysäkiksi muodostuu erilaiset kehon rasitusvammat ja kiputilat, jotka juontavat suoraa erilaisesta kuormituksesta, mihin keho ei vielä välttämättä ole valmis. Tässä valmennuksessa tämäkin on otettu huomioon: mukana harjoittelussa kulkee koko valmennuksen läpi erilaiset PRE- Running- ohjelmat, joiden tehtävänä on valmistaa keho ja nivelet juoksun tuomaan rasitukseen, sekä AFTER- running- ohjelmat, jotka taas osaltaan auttavat ehkäisemään erilaisia jumeja ja niiden tuomia kipuja.

Running School- verkkovalmennus on helppo toteuttaa ja suorittaa, mikäli olet haaveillut paremmasta ja taloudellisemmasta juoksusta. Valmennus on suunniteltu niin, että se on myös yhdistettävissä jo sinun nykyään seuraaman ohjelmoinnin rinnalle. Valmennuksen suorittaminen ei siis vaadi YKSISTÄÄN ajan käyttämistä Running School- valmennukseen, vaan voit jatkaa nykyistä tekemistäsi lisäämällä tämän valmennuksen vain osaksi kokonaisuutta!

Running School- verkkovalmennuksen kesto on kahdeksan viikkoa, jotka sisältävät jokainen kolme eri tasoista ja kestoista juoksua parantavaa harjoitusta. Voit siis itse valita treenit jokaiselle viikolle, jotka näistä suoritat. Treenien kokonaiskestot vaihtelee alle 30 minuutista noin 45 minuuttiin.

Valmennus tarjoaa laajan liikepankin, joka on valmennettavan käytössä koko verkkovalmennuksen keston ajan. Liikepankin avulla löydät valmennuksessa käytössä olevien voima- ja apuliikkeiden videot helposti käyttöösi.