The Weightlifting Basics- verkkovalmennus sukeltaa nimensä mukaisesti painonnoston perusteisiin.

Mitä ikinä harjoitteletkin tai tavoitteletkin, perusteiden merkitystä ei voi ikinä korostaa liikaa. Niiden avulla saat harjoitteluusi lisää turvallisuutta, puhtaampia liikeratoja ja näiden myötä parempaa voimantuottoa. Ja mikä parasta, pääset käsiksi painonnostoliikkeiden- maailmaan. Nämä liikkeet tulevat tarjoamaan sinulle haastetta loppuelämäsi ajan, joten miksi et aloittaisi matkaasi tästä ja nyt? Valmennus on siis tarkoitettu juuri sinulle joka mahdollisesti et ole ikinä tehnyt painonnostoliikkeitä, tai mikäli olet ja haluat silti panostaa perusteisiin uudestaan, sekä tarvitset apua mahdollisesti liikeratojen sekä premman teknillisen suorittamisen kanssa. The Weightlifting Basics- valmennus sisältää kymmenen eri harjoitusta, jotka ovat jaettu tasan Tempaukselle ja Rinnallevedolle & Työnnölle. Saat siis 5 Snatch- harjoitusta (Tempaus) ja 5 Clean & Jerk- harjoitusta (Rinnalleveto & työntö). Molemmista liikkeistä yhdet harjoitukset on käytetty täysin johdantoon, eli sormilukon läpikäyntiin, oteleveyksiin, eri noston osa – alueisiin ja yleisimpiin tekniikka asioihin.

Painonnosto on äärimmäisen tekninen laji, jossa kehittyminen on usein huomattavasti monimutkaisemman työn takana, kuin esimerkiksi voimanostossa kehittyminen. Liikkeiden teknisyyden takia, vaatii harjoittelu erityisen paljon keskittymistä ja niiden opettelu liikkeiden pilkkomista pienempiin osiin! Tässä on juuri painonnoston hienous, liike näyttää yksinkertaiselta ja lähes jokainen pystyy sitä jollain tasolla suorittamaan, mutta liikkeiden teknisyyden vuoksi, voit aina kehittää näissä omaa osaamista!

Harjoitukset eivät vie aikaa kun noin 15 – 30 minuuttiin eli tämä valmennus sopii loistavasti myös lisänä jo olemassa olevan harjoitusohjelmaan. Suosittelemme, että teet nämä painonnosto- harjoitteet aina treenisi ensimmäisenä osana. The Weightlifting Basics- valmennus ei sisällä ison kuorman nostoja, eli intensiteetti ja volyymi eivät harjoittelussasi merkittävästi kasva.