Oletko aina miettinyt, minkälaista olisi kokeilla käytännössä yksilövalmennusta? Onko sinulla jokin ongelma esimerkiksi liikkeiden tekniikan tai erilaisten kehon kiputilojen kanssa? Mietitkö onko oma liikemallisi voimantuotollisesti paras mahdollinen juuri sinulle? Onko sinulla joku laji, missä haluat olla vahvempi, nopeampi ja kestävämpi, mutta sinulla ei ole selvää punaista lankaa, mitä tehdä fysiikan osalta tämän tukemiseksi?

Yksilövalmennustunnit ovat silloin sinun ratkaisu. Koko valmennuksen ajan valmentaja on fokusoitunut vain juuri sinun vahvuuksiin, mahdollisiin heikkouksiin ja niiden ratkaisemiseen.

Valmennustunnit tapahtuvat Oulussa, Hukka Xpress Heinäpää tiloissa, eikä valmennustunnille tuleminen edellytä erikseen jäsenyyttä, vaan valmennettava pääsee valmentajan mukana käyttämään tiloja veloituksetta. Hinta sisältää siis myös huippuvarusteltuun toiminnallisen harjoitteluun erikoistuneen kuntosalin kokemisen ja näkemisen.

Valmennustunnin aiheena voi olla tekniikkavinkit esimerkiksi painonnostoon tai kyykkyihin. Se voi olla myös tehokas suunniteltu treeni valmentajan vetämänä, jonka aikana valmentaja ohjaa ja neuvoo myös sinua liiketekniikoiden osalta. Tunnin voi myös käyttää erilaisten liikkuvuus, voimatuotto tai kiputilojen tutkimiseen, analysoimiseen ja ratkaisujen antamiseen. Usein aiheena ovat myös eri lajit: pallo- ja mailapelit ja niitä tukevan fysiikkaharjoittelun treenaaminen. Lajeina voivat olla esimerkiksi: jääkiekko, jalkapallo, salibandy, golf, tennis, padel, juoksu tai vaikka tanssi. Yksilövalmennustunnit ovat myös loistava paikka esimerkiksi Crossfit- harrastajalle saada yksilöllistä opastusta vaikkapa Tempaukseen tai Rinnallevetoon. Crossfit- kilpailijalle näiden tuntien aikana voidaan tehdä esimerkiksi kisalaji- simulaatioita. Sinulla on tarve, meillä on ammattitaito auttaa sinua sen ratkaisemiseksi.

Tunnit eivät sisällä erikseen ohjelmointia, mutta halutessasi saat videoina kaikki tärkeimmät tunnin sisältämät liikkeet.

Sinä valmennettavana saat määrittää ensimmäisen valmennustunnin sisällön tai antaa vapaat kädet valmentajalle. Tässä on sinulle täydellinen sauma päästä käsiksi kaikkeen, mitä olet omassa treenaamisessa miettinyt!

Tutustu The Next Coaching valmennuksen ammattilaisiin:

https://thenextcoaching.fi/valmentajat/