"Nauti kesästä ja pidä itsesi kunnossa läpi kesän"

HEINÄKUUN HYVINVOINTI STARTTI on neljä viikkoa ( 3-30.7.2023 ) kestävä valmennus, missä treenit tehdään itsenäisesti, mutta livetreeneinä Oonan vetämänä. Valmennuksessa sinulla ei tarvitse olla voimassa olevaa salijäsenyyttä.

Treenit pystyt suorittamaan ulkona sekä kotona. HEINÄKUUN HYVINVOINTI STARTTI treeniviikon runko koostuu kahdesta peruskuntoharjoituksesta,, sekä kahdesta täysin kotona tehtävästä harjoituksesta jotka sisältävät lihaskuntoa, kehonhallintaa, keskivartalon vahvistamista ja HIIT - treeniä. Valmennuksen jokaisen treenin pystyt suorittamaan missä ikinä oletkin, valmentaja Oona ohjaa jokaisen harjoituksen livetreeninä. Treeneistä jää myös tallenteet, joten voit palata treeniin uudestaan tai tehdä sen jälkikäteen, jos et ehdi juuri livetreenin aikaan sitä tekemään.

HEINÄKUUN HYVINVOINTI STARTTI:

  • SISÄLTÄÄ 4 VALMENTAJAN OHJAAMAA TREENIÄ VIIKOSSA
  • KESTO 4 VIIKKOA (3-30.7.2023)
  • 2 PERUSKUNTOHARJOITUSTA VIIKOSSA (KESTO 40-60MIN)
  • 2 KOTITREENIÄ VIIKOSSA (KESTO 20-30MIN)
  • KESÄISIÄ RESEPTEJÄ HYVINVOINNIN TUEKSI
  • KEHONHUOLTO- JA MOBILITYVIDEOITA
  • VALMENNUKSEN VÄLINEISTÖKSI TARVITSET AINOASTAAN MINIKUMINAUHAN

HEINÄKUUN HYVINVOINTI STARTTI valmennus on juuri sinulle joka haluaa nauttia kesästä, mutta pitää itsesi liikkeessä ja huolehtia omasta hyvinvoinnista ja haluat vaihtelua treeneihin sekä kehittää itseäsi monipuolisesti.

Valmennukseen pääset ilmoittautumaan mukaan perjantaista 9.6 alkaen. HEINÄKUUN HYVINVOINTI STARTTI on saatavilla EARLYBIRD- hintaan 39,90€, kunhan ilmoittaudut viimeistään 18.6 mennessä. Tämän jälkeen kesäkuun loppuun asti valmennuksen normaalihinta on 59,90€.

Ilmoittaudu mukaan monipuoliseen ja hyvinvointia tukevaan HEINÄKUUN HYVINVOINTI STARTTIIN laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@thenextcoaching.fi tai oona@thenextcoaching.fi.

HEINÄKUUN HYVINVOINTI STARTTI

Lisätietoa löydät meidän instagramista tai voit kysyä myös sähköpostilla!