Tammikuussa alkaa ensimmäistä kertaa The Next Coaching järjestämä Painonnosto- pienryhmä. Ryhmään voit ilmoittautua heti ja treenit alkavat torstaina 12.1.2022 klo 18.45 - 20.15.

Haluatko sukeltaa syväänpäätyyn painonnostoliikkeiden kanssa? Onko oma tekniikka tempauksen ja työnnön osalta vielä hakusessa? Haluatko kehittää edellämainittujen liikkeiden tekniikkaa, voimantuottoa sekä liikkeissä vaadittavaa liikkuvuutta?

Painonnosto- pienryhmävalmennuksessa opit tempauksen, rinnallevedon ja työnnön turvalliset ja puhtaat liiketekniikat. Saat 8 viikon treenien aikana itsellesi useita loistavia liikecomplexeja, joita voit myöhemmin hyödyntää myös omassa harjoittelussa. Valmennuksen aikana pääset sukeltamaan myös näiden liikkeiden liikkuvuuteen ja sen parantamiseen. Valmennuksen käytyäsi olet valmis nostamaan isompia kuormia painonnostoliikkeissä paremman tekniikan ja optimaalisemman voimantuoton myötä.

Valmennuksen tiedot:

AJANKOHTA: 12.1 - 2.3.2022

YHTEISTREENIT: torstaisin klo 18.45 - 20.15 Hukka Xpress Heinäpäässä

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: 4-5 henkilöä (minimi ryhmän toteutumiselle 4 henkilöä)

EDELLYTYKSET: Perustoimintakykyisyys, ei merkittävää tuki- ja liikuntaelinsairautta. Vähintään 15- vuotta täyttäneille.

HINTA: 99 €/kk, yhteensä 198€

HUOMIOT: ei edellytä Hukka Xpress jäsenyyttä, vaan kaikki ovat tervetulleita valmennukseen!

VALMENTAJA: Oona Laukkanen (tästä pääset Oonan instagram- profiiliin)

Valmennus sisältää kerran viikossa tapahtuvan yhteistreenin, jonka pääpainona on vuoroviikoin tempaus ja rinnalleveto. Jokainen harjoitus on kirjallisesti myös osallistujan saatavilla, jota voit jatkossa hyödyntää omassa harjoittelussa. Treenit on suunniteltu nousujohteisesti niin, että jokaisen on helppo lähteä mukaan. Saat myös varmasti uusia ideoita liikkuvuusharjoitteluun painonnostoa tukemaan! TÄMÄN LISÄKSI SAAT KOKO VALMENNUKSEN AJAKSI THE NEXT WEIGHTLIFTING BASICS- VALMENNUKSEN KÄYTTÖÖSI!

Ilmoittaudu mukaan info@thenextcoaching.fi 31.12.2023 mennessä!

Seuraa meitä myös INSTAGRAMISSA!