Vapaauintiryhmä starttaa tammikuussa!

Vapaauintiryhmää aikuisille on kyselty paljon ja The Next Coaching vastaa tähän kysyntään. Oona aloittaa aikuisille suunnatun vapaauintia parantavan ryhmän tammikuussa, tarkka päivämäärä aloitukselle on 10.1.2023.

Ryhmässä harjoitellaan vapaauinnin tekniikkaan liittyviä asioita, esimerkiksi: hengitys, taloudellinen uintiasento ja oikeaoppinen käsiveto. Tekniikan lisäksi ryhmässä kehität myös matkauintia sekä uinnin vauhtia.

Ryhmän tiedot pähkinänkuoressa:

 • ryhmätreenit 10 kertaa (kerran viikossa)
 • kesto 10.1 - 21.3.2023 (7.3 hiihtolomaviikolla ei valmennusta)
  • viikottainen treeni tiistaisin klo 20.00 - 21.00
   • ryhmäkoko maksimissaan 12 henkilöä (toteutumisen minimi 8 henkilöä)
     • Hinta 115€ + kaupungin kuntoilumaksu (linkki alta)
        • Ryhmä pidetään Oulussa, Raatin Uimahallissa

        Valmentaja Oonalla on nuoruudesta aina maajoukkue- edustukseen yltävä kilpauintitausta, jonka jälkeen Oona toimi myös useamman vuoden useamman uintiseuran valmentajana. Uimaopetus ja -valmennus kokemusta löytyy siis lähes 10 vuoden ajalta ja valmennettavat ovat olleet lapsista aikuisiin, crossfit- harrastajista triathlonisteihin ja aivan perus kuntoilijoihin asti.

        Ryhmään osallistumisen edellytyksenä on se, että pystyt yhtäjaksoisesti uimaan 25m ja sinulla on edes jonkinlainen käsitys vapaauinnista. Tekniikan ei tarvitse vielä olla kaunista tai hienoa, sitä tullaan ryhmään parantamaan.

        Kaupungin kuntoilumaksut 2022 löydät tästä linkistä (linkki Oulun kaupungin sivuille)

        Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestuksessä ja ilmoittautua voit laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@thenextcoaching.fi