Valmennus

The Next Coaching valmentajat tarjoavat valmennusta Oulussa, Hukka Xpress Heinäpään uusissa tiloissa. Tilat mahdollistavat laadukkaan yksilövalmennuksen niin kuntosaliharjoitteluun kuin toiminnalliseen harjoitteluun ja lajia tukevaan fysiikkaharjoitteluun. Valmennukseen tullessa tai siinä pidempään ollessa sinun ei tarvitse olla Hukka Xpress- jäsen vaan kaikki ovat tervetulleita valmennuskäynneille ilman jäsenyyttä!

Yksilövalmennus kuukausittain

150€ /kk

Sisältää yhden (1) tapaamisen kuukaudessa valmentajan kanssa. Lisäksi valmentajan tuki ja kommunikointi, viikoittain vaihtuva ohjelmointi ja muu hyvinvointiin liittyvä apu sisältyvät hintaan. 

220€ /kk

Sisältää kaksi (2) tapaamista kuukaudessa valmentajan kanssa. Lisäksi valmentajan tuki ja kommunikointi, viikoittain vaihtuva ohjelmointi ja muu hyvinvointiin liittyvä apu sisältyvät hintaan. 

330€ /kk

Sisältää neljä (4) tapaamista kuukaudessa valmentajan kanssa. Lisäksi valmentajan tuki, kommunikointi, viikoittain vaihtuva ohjelmointi ja muu hyvinvointiin liittyvä apu sisältyvät hintaan. 

Valmennus

Sport & Performance- valmennushinnasto:

Urheilulajia tukeva valmennus, kysy lisää:

1h 95€

5h 475€

10h 930€

30h 2700€

60h 5280€

YKSITTÄISET VALMENNUSTUNNIT ALKAEN 80€

Yksittäiset tekniikka-, liikkuvuus tai muut tunnit suunnitellaan juuri sinun tarpeet huomioiden, lopullinen hinta määräytyy tämän mukaan. Ei sisällä ohjelmia, eikä erillisiä ohjeita. Kysy lisää tarvittaessa!

Etävalmennus

Etäohjelmointi 129€ 

Etäohjelmoinnissa ohjelmat ja valmennus tapahtuvat etänä eri ohjelmia hyväksi käyttäen eli livetapaamisia ei valmennukseen kuulu. Ohjelmointi vaihtuu viikoittain ja se sisältää erilaisia liikeprogressioita, tukiliikkeitä ja mobilityä.

Liikkeitä ja liiketekniikoita käydään läpi videoiden avulla ja kommunikointi tapahtuu pääasiassa whatsappissa. Halutessasi sinulla käytössä on kaksi valmentajaa. 

RAVINTOVALMENNUS

Ravintoanalyysi 70€

Sisältää ravintoanalyysin saamastasi kokonaisenergiasta ja ravintoainejakaumasta. 

Henkilökohtainen ravintovalmennus 150€ / 2kk

Sisältää ravintoanalyysin lisäksi henkilökohtaisen ravintosuunnitelman tavoitteidesi mukaisesti, tarvittavat muutokset ja aterioiden ajoituksen. 

Voit hyödyntää liikunta- ja virikesaldoa myös henkilökohtaisen valmennuksen maksamiseen!

Tutustu The Next valmentajiin

Laita viestiä ja tehdään juuri sinulle sopiva valmennuspaketti