Valmentajat

The Next Coaching valmentajat Oona ja Samuli muodostavat yhdessä timanttisen osaavan ja ammattitaitoisen tiimin, jossa molempien vahvuudet täydentävät toisiaan -tämä näkyy valmennusten laadussa monipuolisuutena ja asiakkaan nopeana kehityksenä.

SAMULI KOIVUNIEMI

Valmentajat Oona Laukkanen ja Samuli Koivuniemi

Mitä enemmän meillä on vuodessa kivuttomia päiviä, sitä enemmän meillä on OLLUT JA ON myös kehittäviä treenipäiviä kalenterissa. 

Valmennusuraa on jo sen verran takana, että vannon aika vahvasti nykyään kokonaiskuormituksen hallintaan ja siihen, että elämässä treenille jäävä aika kannattaa oikeasti suunnitella ja miettiä mihin ja miten sen optimaalisesti käyttää. Vahvuuteni valmentajana on ehdottomasti tämän puolen huomioiminen, ihmisen aktiivinen kuunteleminen ja tilanteeseen mukautuminen.

Olen toteuttanut erilaisia valmennuksia aivan vasta aloittavasta liikkujasta maailman kovimmissa urheilusarjoissa kilpailevien urheilijoiden kanssa. Seuratasolla fysiikavalmennuksessa olen ollut osana tai kokonaan vastuussa jalkapallossa, jääkiekossa, salibandyssä ja jääpallossa. Lisäksi mukana on ollut ammattilaisjääkiekkoilijoita, liigatason jalkapalloilijoita, pienempien formulasarjojen kuljettaja, tennispelaajia, nykyinen golfammattilainen ja useita edellä mainittujen lajien innokkaita harrastajia. Iso intohimon kohde on myös nuorten urheilijoiden auttaminen matkalla kohti tulevaa. Lajikirjo on siis iso, mutta niin on myös intohimo ihmisten (myös meidän "ilman lajia" liikkujienkin) suorituskyvyn kehittämiseen!

Ja mitä muuta teen kuin valmennustöitä? No roikun tuon paremman puoliskon perässä tuolla Crossfit- salilla ja muuten elän peruskiireistä arkea, yrittäen aina löytää aikaa ja tilaa elämän tärkeimmille asioille ja ihmisille.

Uskalla siis kysyä avuksi, ihan just sellaisena kuin olet. Perusliikkuja on aivan yhtä tärkeä kuin samaa lajia harrastava ammattilainen. Ihmisen kohtaan aina ihmisenä ja haluan olla aina auttamassa, oli tavoite tai tausta mikä tahansa!

Seuraa valmentaja Samulia Instagrammissa

OONA LAUKKANEN

Valmentajat Oona Laukkanen ja Samuli Koivuniemi

Hyvin ohjelmoidusta treenistä saa niin paljon hyvää energiaa ja virtaa! JOTEN jos siihen haluat panostaa, olen aINA MUKANA jeesimässä! 

Oma taustani valmentajana ja näkökulmat siihen tulevat hyvin vahvasti omasta intohimostani: Crossfitista ja toiminnallisesta-, ja  voimaharjoittelusta. Myös painonnoston koen omaksi erikoisosaamiseksi! Näiden lisäksi pidän omana vahvuutenani valmentajana ihmislähtöisyyttä, empaattisuutta ja jatkuvaa uskoa ihmiseen! 

Yrityksemme valmennettavat saavat halutessaan nauttia kahden valmentajan ammattitaidosta ja tämän ansiosta ollaan saavutettu uskomattoman hienoja tarinoita jo olemassa olevien valmennettavien kanssa! Meidän tiimi on BEST! 

Olet sitten aloittelemassa aktiivisempaa elämää tai jo kokenut tavoitteellinen treenaaja, pystyn tuomaan sun treeneihin just sen sopivan haasteen, joka vie sua ja sun kokonaisvaltaista hyvinvointia eteenpäin! 

Vapaa- aikani kuluu edelleen tavoitteellisen kilpaurheilun parissa, Crossfit lajina on vienyt mennessään. Aiemmin olen uinut kilpaa aina juniorimaajoukkueissa asti. Treeniltä, kisoilta ja valmennuksesta jäävä aika kuluu sitten miehen ja koirien kanssa elämästä nauttien. 

Uutta ja energistä tekemistä treeneihin, sen lupauksen annan jokaiselle asiakkaalle.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, ollaan täällä teitä varten!

Seuraa valmentaja Oonaa Instagrammissa

Valmentajat on mukana koko treeniohjelman ajan!